nina01

NINA ZHOVNARTSUK
NINA@TOPCOACH.SE

 

Funkar coaching?

Nina är helt enkelt en lysande coach. Att träffa henne hjälpte mig oerhört, såväl i vardagen som i arbetslivet. Jag rekommenderar henne varmt.

”36-årig kille i IT-branschen”

Nina coachade mig under tre månader när jag behövde ett bollplank för att få lite bättre perspektiv på min arbets- och livssituation. Redan första samtalet kom vi in på det som sedan blev kärnan i våra kommande samtal. Vi arbetade dels med veckovisa samtal där Nina vägledde utan att styra, och där jag själv formulerade de viktigaste områdena att arbeta med, dels praktiska övningar som satte fingret på hur jag kunde förändra mitt sätt att agera.
Jag har haft stor nytta av coachningen med Nina, inte bara i arbetet utan också privat. Jag märker att jag har med mig lite nya tankar och redskap in i situationer där jag tidigare körde på i gamla hjulspår. Jag kan varmt rekommendera Nina som coach! 

37-årig tjej i IT-branschen

Jag hade förmånen att som relativt nybliven chef bli coachad av Nina och utvecklades väldigt mycket i min roll och i hur jag kommunicerar med enskilda medarbetare och med hela gruppen. För varje coachingsession hade jag med mig ett konkret case, ofta förstås de lite svårare och obekvämare frågorna.
Bara genom att Nina ställde en massa frågor till mig och själv lät mig reflektera så kom jag till klarhet i hur jag skulle agera. Vad coachingen även mer indirekt har givit mig är även att jag själv börjat anta en mer coachande stil när jag har personalsamtal.

35-årig tjej och chef i IT-branschen


Coachningen gav mig verktyg att tänka klart och i nya banor, både när det gäller arbetsrelaterade funderingar och privata.
Att bli coachad av Nina var mycket värdefullt för mig och har utvecklat mig som person. Framförallt lärde jag mig att se och hitta enkla lösningar på problem.

36-årig kille i IT-branschen


Nina hjälpte mig att tro på min egen förmåga igen. Hon förstod var grundproblemet låg och gav mig praktiska övningar för att komma vidare. Nog var det jobbigt ibland med definitivt värt det. Nina är en lugn, varm, konstruktiv och mycket kompetent coach.

37-årig tjej i IT-branschen